Over ons

GO Sharing biedt elektrisch deelvervoer als nieuwe, flexibele manier van vervoer, via een app. We verbinden regio’s voor iedereen op een leuke en vooral duurzame manier.

Een groene planeet met mobiliteit van iedereen, voor iedereen

GO Sharing wilt duurzaam deelvervoer voor iedereen van deur tot deur toegankelijk maken. Daarmee staan we aan het roer van de transitie van traditioneel vervoer – individualistisch, vervuilend en congestief – naar duurzaam, milieuvriendelijk en compact deelvervoer. Van bezit naar gebruik, alleen wanneer jij het nodig hebt. Met GO Sharing kan iedereen bijdragen aan een groene en leefbare toekomst.

Meer dan snel van A naar B

500k+  

App downloads

4.2

Gemiddelde rating

450+

Ton CO2 bespaard

Leuk, leefbaar en voor iedereen

Wij bieden elektrisch deelvervoer aan waarmee je snel, makkelijk en leuk onderweg bent. We willen de wereld verbeteren én leuker maken. Daarom lossen we de problemen van traditioneel vervoer voor je op. Vergeet files, overvolle parkeerplaatsen en onnodige kosten.

Betrokken bij de gemeenschap

We geven prioriteit aan de veiligheid van onze rijders, voetgangers en andere weggebruikers. Onze e-scooters zijn bijvoorbeeld begrensd op de maximaal toegestane snelheid, ook zien we elk voertuig om de paar dagen om hem te controleren. Ons toegewijde straatteam maakt mensen bewust van veilig rijden en parkeren. Tijdens pop-upevenementen zijn we zichtbaar op straat en beantwoorden we graag alle vragen.

Maak kennis met onze brand  

We werken iedere dag aan een groenere en leukere planeet. Dat zie je terug in al onze uitingen; van onze brandkleuren tot aan het font dat we gebruiken. Dus, ben je klaar om ons echt te leren kennen?

Werken bij Go Sharing

Deel jij onze visie?

Om steden vrij van lawaai en vervuiling vorm te geven, zijn slimme, avontuurlijke en dappere mensen nodig. Ga mee op onze reis en verander de wereld van morgen.

GO Sharing | Een groene planeet met mobiliteit voor iedereen

search.svg Transparant
Eerlijk, zonder geheimen
nature.svg Duurzaam
Is ons streven in alles wat we doen
for-everybody.svg Voor iedereen
We houden niet van buitensluiten
rocket.svg Ambitieus
We kijken verder dan alleen naar morgen
planet-fun-3.svg Leuk
We genieten van elke dag
  • © 2024 go-sharing.com