Prijzen en voordeelpakketten

Alles wat je moet weten over onze prijzen

Rijd GO Sharing op jouw manier

Betaal alleen bij gebruik

Naast een starttarief van €1,- betaal je alleen voor de tijd dat je een e-scooter huurt. Je kunt GO Sharing al vanaf €0.24 per minuut gebruiken, zonder registratie en andere verborgen kosten.
Verlaag je eigen risico
Je kunt er per rit voor kiezen om je eigen risico aan het voertuig van €500,- af te kopen. Dit doe je in de App en kost slechts €0.05 bovenop de minuutprijs.
Verlengde reservering
Standaard heb je 15 minuten de tijd om bij je voertuig te komen. Langer nodig? Geen probleem, in de App kun je de reservering verlengen. Dit kost €1,- per 10 minuten extra.
Parkeer de scooter
Wil je de e-scooter gereserveerd houden of parkeer je tijdelijk buiten het servicegebied? Dat kan, dit kost slechts €0.15 per minuut.
Betaal per minuut
Stap op voor €0.29 per minuut. Geen registratiekosten en betaal alleen per minuut voor de tijd dat je de GO Sharing e-scooter gebruikt.
Kies een voordeelpakket
Wanneer je vooraf weet dat je lange afstanden gaat rijden kun je een voordeelpakket aanschaffen. Rij tot 20% voordeliger op onze e-scooters.
Rij zakelijk
Voor zakelijke ritten zijn er verschillende mogelijkheden. Ons B2B team helpt je graag verder met een op maat gemaakte oplossing.

Betaal per minuut              

Stap op voor €0.29 per minuut zonder registratiekosten en betaal achteraf voor je rit. Voor het huren van onze voertuigen rekenen we een starttarief van €1,-. Momenteel accepteren we voor deze optie alleen Creditcard betalingen. Met Bancontact kun je ook bij ons terecht, hiervoor dien je wel een voordeelpakket aan te schaffen.              

Goedkoper rijden

Wil jij weten hoe je nog goedkoper kan rijden met GO Sharing? Klik dan op de knop hieronder voor onze drie tips.  

Voordeelpakketten

 

 

 

 

 

GO Light

€0.27 per minuut

Pakketprijs €19.95 i.p.v. €21.75
Ontvang 75 rijminuten
Je bespaart €1.80 t.o.v. de losse minuutprijs
Rijminuten blijven 365 dagen geldig
Credit Card & Bancontact
Geen registratiekosten
 

GO Maximum

€0.23 per minuut

Pakketprijs €99.95 instead of €123.25
Ontvang 425rijminuten
Je bespaart €23.30 t.o.v. de losse minuutprijs
Rijminuten blijven 365 dagen geldig
Credit Card & Bancontact
Geen registratiekosten

GO Business  

GO Sharing voorziet jou en je werknemers ook in het maken van groene zakelijke ritten. Geef je medewerkers meer keuzevrijheid en flexibiliteit met GO Business. Ons B2B team komt graag met je in contact met het samenstellen van een oplossing op maat.

Contact us

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met onze privacy policy.

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten

Alle scooters zijn BA verzekerd waarbij je een eigen risico van €500 hebt. Onze zakelijke maandelijkse pakketten zijn geheel zonder eigen risico.
Nee, je mag rijden zolang je wilt. Je betaalt namelijk per minuut! Let natuurlijk wel op de capaciteit van de accu. Zorg dat je niet tot 0% accucapaciteit doorrijdt, maar pak een andere scooter in de buurt om je reis te vervolgen. GO Sharing zorgt voor het opladen van de accu’s in het servicegebied.
Het is met beide mogelijk. Echter, kun je Ideal, Sofort of Bancontact alleen gebruiken bij het aanschaffen van een pakket.
Je kunt al rijden vanaf €0,24 per minuut en je betaalt bij GO Sharing alleen bij gebruik. Onze prijzen zijn inclusief onderhoud, verzekering en opladen. Jij betaalt voor je rit, wij regelen de rest!
Helemaal niks! Bij GO Sharing betaal je geen registratiekosten.
  • © 2024 go-sharing.com