Hoe het werkt

Je avontuur begint met de GO Sharing app

Rijden met GO Sharing is makkelijk en leuk

De GO Sharing app is te downloaden via de Apple App Store of de Google Play store. Wanneer je de app hebt gedownload en een account hebt aangemaakt, kun je alle beschikbare GO Sharing voertuigen in de app vinden. Zoek een e-scooter bij jou in de buurt, start deze eenvoudig met de app en geniet van je rit.

Bekijk onze nieuwe topcases

Bij GO Sharing luisteren wij graag naar wat jullie, de gebruikers, ons te vertellen hebben. Zo hebben wij met behulp van jullie input – nieuwe topcases ontwikkeld. Deze zijn gemakkelijker in gebruik, zijn stevig, sluiten goed en bieden ook nog eens ruimte voor twee helmen!
Vind:
Op de kaart in de App zie je alle beschikbare voertuigen staan. Reserveer je voertuig en volg de kaart om hem te vinden. Je hebt 15 minuten om bij het voertuig te komen.
Start:
Yes! Je hebt je GO Sharing gevonden. Check ‘m eerst op eventuele schades en geef deze door via het uitroepteken (!) in de app. Start je rit door de QR code te scannen of klik op ‘start’ in de app. Veel rijplezier!
Rij, parkeer & geniet
Behoefte aan een korte pitstop tijdens je rit? Gebruik dan de ‘parkeermodus’ voor €0.15 per minuut. De scooter gaat uit, maar is nog steeds alleen voor jou beschikbaar.
Beëindig rit
Je rit beëindigen kan alleen binnen het servicegebied. In de app is dit gebied lichtgroen gemarkeerd. Parkeer de scooter netjes op een daarvoor bestemde locatie en druk op ‘Beëindig rit’.

Waar te rijden en parkeren

Met GO Sharing kun je bijna overal in de stad rijden en parkeren. Samen met gemeenten hebben we zones gecreëerd om de openbare weg voor iedereen toegankelijk te houden. Hou je altijd aan de lokale verkeersregels.
Servicegebied De e-scooter dien je binnen het servicegebied te parkeren. Let erop dat je geen hinder voor anderen veroorzaakt.
Geen parkeergebied Gebieden waar je niet mag parkeren worden met een rood vlak aangegeven. Meestal zijn dit drukke winkelstraten.
Buiten servicegebied Hier mag je gewoon rijden, de rit kun je hier echter niet beëindigen. Tijdelijk parkeren kan wel, tegen slechts €0,15 per minuut.
Kortingsgebied Kom je een paars gebied tegen? Dan heb je geluk! Als je rit hier begint of eindigt krijg je een korting op je rit.

Rij GO Sharing op jouw manier

Betaal alleen voor je gebruik

Bij GO Sharing betaal je alleen voor de tijd dat je een e-scooter gebruikt. Betaal per minuut of kies een voordeelpakket.
Per minuut    

Betaal per gereden minuut    

GO Basic pakket    

Krijg 75 prepaid rijminuten voor €19.95    

GO Big pakket      

Krijg 200 prepaid rijminuten voor €49.95      

Go Crazy pakket    

Krijg 425 prepaid rijminuten voor €99.95

De app

Meld je vandaag nog aan

Kom er zelf achter of GO Sharing ook iets voor jou is. Zoek een voertuig en start je reis.

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten

Je hebt de e-scooter gelokaliseerd en als je deze gereserveerd hebt, dan klik je heel simpel op ‘Start’ in de app om de scooter te starten. Sta je direct naast de scooter zonder deze te reserveren, dan kan je de QR-code op de scooter scannen.
Klik in de app op ‘EINDE’ en de scooter zal automatisch uitschakelen. Hiermee is je rit beëindigd. Let op: binnen het lichtgroene gebied kan je overal je rit beëindigen. Dit groene gebied noemen we het ‘servicegebied’.  Buiten het servicegebied kun je je rit niet beëindigen, maar wel (tijdelijk) parkeren. Parkeer je (tijdelijk) buiten het servicegebied dan betaal je slechts €0,15 per minuut aan parkeerkosten. Let erop dat je met het parkeren van je e-scooter geen overlast veroorzaakt. We vragen je om rekening te houden met de regels en je omgeving. Zorg ervoor dat: – Je parkeert op een locatie waar scooter/fietsen mogen staan. – Je e-scooter stevig en rechtop op zijn standaard staat. – Je de e-scooter nergens tegenaan laat staat. – Je de e-scooter niet op de weg zelf parkeert. – Je geen in- of uitgang blokkeert.
Je kunt verschillende pakketten kopen in de app. Zo rijd je met het GO Crazy pakket al vanaf €0,24 cent per minuut. De minuten in je pakket blijven 365 dagen geldig.
Als de betaalkaart in België geldig is accepteren wij deze.
Reserveer je een e-scooter bij jou in de buurt? Dan heb je 15 gratis minuten om bij de scooter te komen en deze te starten. De minuten beginnen te lopen vanaf het moment dat je de e-scooter start. Als je je rit beëindigt in de app, stopt ook de teller.
  • © 2024 go-sharing.com