Voor steden

We zijn gepassioneerd over het vormgeven van steden voor mensen, het verminderen van vervuiling en het doorbreken van files.

Een groene planeet met mobiliteit van iedereen, voor iedereen    

Wij geloven dat micromobiliteit een belangrijke rol speelt bij het vormgeven van de fossielvrije stad van de toekomst. Om de transitie naar gedeeld elektrisch vervoer te versnellen zoeken we de samenwerking met gemeenten op. We streven er namelijk naar om aan alle lokale eisen te voldoen en samen te werken met lokale ondernemers.    

500k+    

App downloads

1114    

Reviews

50    

Aangesloten gemeenten

7000+      

Elektrische voertuigen

We nemen verantwoordelijkheid

We willen ervoor zorgen dat transformatie op de juiste manier verloopt. Via technologie en innovatie, onze volledig duurzame operatie en via een open en transparante dialoog met steden, overheden en andere stakeholders.

We geven prioriteit aan veiligheid    

Veiligheid van onze en andere weggebruikers zoals voetgangers hebben onze prioriteit. We controleren onze voertuigen om de twee à drie dagen en repareren defecten op straat of in onze werkplaats. Ons toegewijde straatteam maakt mensen bewust van veilig rijden tijdens lokale pop-upevenementen, waar ze rijdemonstraties geven aan nieuwe gebruikers en interactie hebben met en vragen beantwoorden van geïnteresseerden.    

Het delen van gegevens

   
We voorzien onze steden van gedetailleerde informatie over onze activiteiten via MDS API’s, zodat ze actuele en historische voertuigbeschikbaarheid en ritgegevens kunnen opvragen. Hierdoor kunnen steden gegevens verzamelen die van invloed kunnen zijn op realtime verkeersbeheer en openbare beleidsbeslissingen om de veiligheid en kwaliteit van leven in stedelijke omgevingen te verbeteren.    

Partner worden van GO Sharing?

We staan altijd open voor duurzame partnerships

GO Sharing locaties

Overzicht van aangesloten gemeenten      


België

Antwerpen
E-Scooter
Brussel
E-Scooter
Schoten
E-Scooter

Nederland

Apeldoorn
E-Scooter
Almelo
E-Scooter
Alphen aan den Rijn
E-Scooter
Amersfoort
E-Scooter
Assen
E-Scooter
Breda
E-Scooter
Delft
E-Scooter
Den Bosch
E-Scooter
Deventer
E-Scooter
Eindhoven
E-Scooter
Den Haag
E-Scooter
Enschede
E-Scooter
Dordrecht
E-Scooter
Groningen
E-Scooter
Haarlem
E-Scooter
Hengelo
E-Scooter
Leeuwarden
E-Scooter
Maassluis
E-Scooter
Hilversum
E-Scooter
Hoofddorp
E-Scooter
Leidschendam-Voorburg
E-Scooter
Ridderkerk
E-Scooter
Rijswijk
E-Scooter
Rotterdam
E-Scooter
Tilburg
E-Scooter
Zoetermeer
E-Scooter
Zwolle
E-Scooter
Oosterhout
E-Scooter
Schiedam
E-Scooter

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten

Wanneer je de app opent, klik je aan de rechterkant op het profiel icoontje en registreer je je telefoonnummer. Let op! Je nummer wordt geverifieerd met een code, dus gebruik het telefoonnummer dat correspondeert met de telefoon waarop je de app hebt geïnstalleerd. Volg de verdere stappen:   – Vul je gegevens in. – Volg de stappen om je rijbewijs te verifiëren. Binnen enkele minuten ontvang je een sms. – Voeg je betaalmethode toe. – Wil je een rit starten? Zoek op de kaart naar een e-scooter bij jou in de buurt. – Klik op de e-scooter en druk op ‘reserveren’. – Loop binnen vijftien minuten naar je scooter toe. – Scan de QR-code of klik op ‘start’ in de app. – Rij waar je maar heen wilt. Veel plezier! Enjoy the ride!
Je hebt de e-scooter gelokaliseerd en als je deze gereserveerd hebt, dan klik je heel simpel op ‘Start’ in de app om de scooter te starten. Sta je direct naast de scooter zonder deze te reserveren, dan kan je de QR-code op de scooter scannen.
Op de kaart in de GO Sharing app zijn alle beschikbare e-scooters te vinden. Zoek daar een scooter bij jou in de buurt en klik op de groene knop ‘Reserveren’. Je hebt 15 minuten om bij de scooter te komen!  
De e-scooter wordt via onze app gestart en gestopt en daarom beschikken onze e-scooters over een extra veiligheidssysteem, namelijk een start- en stopsysteem. Zie je in het dashboard de tekst ‘Ready’ staan, dan kan je gewoon rijden. Zie je deze tekst niet? Dan is het start- en stopsysteem ingeschakeld en zal de e-scooter niet starten. Zorg er ten eerste voor dat de standaard is ingeklapt, daarna kun je op de startknop drukken. Deze vind je bij je rechterhand op het knopje rechtsonder naast de alarmlichtenknop. Lukt het alsnog niet om de e-scooter te starten? Neem dan contact op met support@go-sharing.be.

  • © 2023 go-sharing.com