GO Explore: Antwerpen

De mooiste plekken van Antwerpen

Leestijd 4 min

Ontdek Antwerpen

Bij GO Sharing helpen we je graag – letterlijk en figuurlijk – op weg. Ter inspiratie hebben wij onze favoriete en scooterproof hotspots op een rijtje gezet. De mooiste natuurgebieden, beste take-away zaakjes en meest bijzondere bezienswaardigheden komen voorbij, lees dus snel verder!    

Groene gordel

Nachtegalenpark & Den Brandt kasteel    

Geniet jij soms ook van een momentje rust na een drukke week? Bezoek dan het Nachtegalen park en het Den Brandt Kasteel. Het kasteel is gevestigd in een prachtig gebied net iets buiten Antwerpen. Ideaal om te relaxen dus!  
 
Foto’s:  ©  Tijl Vereenooghe  
Tijl Vereenoge

Groenplaats

Restaurant – Greenway Antwerpen            

Zin in een sappige burger maar wil je wel aan de planeet blijven denken? Dan hebben wij een goede tip voor je; restaurant Greenway. Dit restaurant, gevestigd aan de Groenplaats, verkoopt heerlijke vegan burgers. Zo kan jij op een groene en gezonde manier van je guilty pleasures blijven genieten.  
 
P.S. Goed nieuws! Greenway heeft nu ook een take away service, zo kan jij je heerlijke vegan burger ook meenemen voor onderweg.  
 
Foto: © Sylvia V. via Yelp

Reyndersstraat

Momade cupcakes

Wil je iemand (of jezelf) verrassen? Dan is Momade cupcakes the place to be. Neem een pauze van je tour en geniet van de heerlijke cupcakes en macarons. De winkel voelt als thuiskomen. Verse producten en vriendelijke mensen, wat wil je nog meer? Ook de gedachte achter de gebakjes is mooi. Momade wil mensen, door middel van hun producten, dichter bij elkaar brengen. Daar staan wij natuurlijk volledig achter!  
 
Foto:  ©  Momade Cupcakes    

Oude Koornmarkt

Vlaeykensgang      

Maak een sprong naar het verleden en ontdek het Antwerpen van 1591. De oude straat is vandaag de dag een absolute hotspot met toffe restaurantjes en winkeltjes. Vroeger kon je vooral schoenmakers vinden in de Vlaeykensgang. Nu vind je er van alles, van antiekwinkeltjes en kunstgalerijen tot exclusieve restaurants en cafeetjes. Parkeer je scooter in de buurt en laat je verrassen door deze geliefde en creatieve plek!

Minkelerstraat

Meeting of Styles          

In deze stad vol geschiedenis, ambiance en unieke straatjes kan kunst natuurlijk niet ontbreken. Vlak naast de Cogels-Osylei vind je de Minkelerstraat. Deze straat staat bekend om zijn prachtige street art. Word hier verrast door de mooie kleuren en vormen. Graffitikunstenaars van over de hele wereld, jong en oud, laten op deze muur hun talenten zien. Het is zeker de moeite waard om te bewonderen! #GOexplore  
 
Foto: © Meeting of Styles Belgium

Zurenborg

Tour rond

Wil jij op je gemak in Antwerpen rond touren? Volg dan de tour ‘Rond in Zurenborg’. Tijdens deze tour net buiten het centrum ontdek je de mooiste straten van Antwerpen, waarbij je onder andere de prachtige Art Nouveau huizen van begin 20e eeuw kunt bewonderen. Met onze e-scooters kun je op een gemakkelijke, groene en leuke manier een rondje rijden. Zo hoef je niks te missen van de unieke buurt die Zurenborg geworden is.

Deel jouw mooiste ervaringen met ons!

Volg ons voor tips & tricks en blijf altijd op de hoogte van de laatste updates

facebook.svg
Facebook    

   

@gosharing.official
insta.svg
Instagram    

   

@gosharing.official
linkedin.svg
LinkedIn    

   

@go-sharing
twitter.svg
Twitter    

   

@gosharingoff

  • © 2024 go-sharing.com